Home Nieuws Paranormaal/Spiritueel Contact met Overledenen !
juli 22
dinsdag
Gebruikersnaam Wachtwoord Herinner mij    Create an account

Vertaal de site

Website bezoekers


Bezoekers vandaag:191
Bezoekers gister:407
Deze maand:7349
Vorige maand:8504
Statistieken sinds:10-12-2010

G.I.H. Donaties

Uw donaties zullen worden gebruikt voor het bestaan en onderhoud van deze website.
€200
donation thermometer
donation thermometer
€65.00
donation thermometer
33%
Update:
07-10-2013

Een donatie via PayPal kunt u via onderstaande button doen.

Problemen met doneren? Klik dan hier

Contact met Overledenen !

PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Mystica   
zondag, 10 april 2011 21:29

 

Bijna iedereen is ervan bewust dat onze ziel na de dood gewoon doorleeft je staat alleen in een andere trilling en dimensie. De dood betekend dus niet het einde van het bestaan van deze Ziel, ze zijn alleen weer naar die mooie energie waar alles 1 is. Veel mensen hebben moeite om een mens los te laten als deze overleden is en de aarde verlaten heeft. Ze raken vaak in een depressie en vergeten weer te leven.

Contact met Overledenen !

 

 

 

Als medium weet ik dat ik beschik over de bijzondere gave om contact te maken met overleden mensen en het is dus ook onbetaalbaar als je door dat contact de nabestaande rust kan geven. Hiermee geef je ook de overleden persoon rust zijn ziel zal meer rust hebben boven als beneden ook alles een beetje soepel verloopt.

 

Ik wil een onderwerp aankaarten waar weinig over gesproken wordt omdat er nog steeds een taboe op rust en wij zijn hier om die te doorbreken. Omdat ik zie wat voor vreugde je bij mensen kan brengen door contact te maken met een overleden dierbare ben ik van mening dat we dit onderwerp nog is aan de kaak moeten stellen om jullie in te laten zien dat je echt geen medium hoeft te zijn om contact te krijgen met iemand die je bent verloren.

 

Omdat wij dom gehouden zijn met geesten zijn eng en er is geen leven na de dood weten wij niet beter dan ....mochten wij een geest zien dan gaan we op zoek naar een tastbare logische verklaring wat dit zou kunnen zijn. Een lichtinval van een auto die over de weg kwam, de lamp die misschien draaide, wij doen dat omdat wij deze objecten en hun effecten herkennen.

 

Het is herkenbaar, tastbaar en tevens een goeie verklaring voor dat onverklaarbare wat jij net gezien hebt. Als je meteen zou denken dat het geesten zijn ben je of gek....of gek ! En ALS het een geest is is het gillen, rennen en jezelf er keihard van overtuigen dat het toch geen geest was maar...... ?

 

Als je die bovenstaande fase al achter je gelaten hebt en ingezien hebt dat er wel leven na de dood is en dat er overal geesten zijn maar niet allemaal eng of freaky zijn lees dan even verder !

 

Onze familie, vrienden en kennissen die overlijden komen heel erg vaak terug op aarde om nog iemand te bezoeken of te troosten of misschien wel te begeleiden en het zou heel bijzonder zijn als er steeds meer mensen zijn die zich open stellen voor dit contact en zo zullen beleven dat ze nog steeds contact kunnen maken met onze matties in de Hemel !

 

Als de angst voor geesten niet zo in de wereld was gebracht waren er wereldwijd al veel meer mensen die mooie contacten zouden hebben met boven, maar helaas heerst er teveel angst en onbegrip.

 

De kunst is om de kijk op deze onbekende geestenwereld een andere draai te geven en de kern ervan naar buiten te gooien zodat mensen er wat mee kunnen. Als je kennis hebt van het `onbekende `dan is het je toch bekend ! Op deze website willen wij in al deze onbekende zaken de kennis aan jullie meegeven om de angst weg te halen maar ook omdat het de tijd is om samen te werken met `boven`en de rest eromheen.

 

Ik denk dat je jezelf het beste in een geest kan verplaatsen als je die geest even voor jezelf aanziet. Je bent net overleden en je staat daar ergens halverwege te kijken van waar ben ik wat doe ik hier en waar is me Tomtom ...je bent totaal de weg kwijt, of je ziet iemand op aarde die zo verdrietig is om jou dood die wil je even gaan troosten en wat lieve woorden of een gebaar meegeven. Ik denk dan het dan wel prettig zou zijn als die ander op aarde je daar de kans ook voor wil geven en niet als een panische idioot gaat gillen en rondrennen omdat ze wat zien of horen en dan ook nog vragen.....is daar iemand ? Ja daar is zeker wel iemand maar ze hebben geen schijn van kans om door deze paniek aanval heen te komen om zo een contact met jou te maken.

 

 

Als jij er zelf zou staan als Geest dan denk ik dat je ook zoiets hebt van Halloowwwww.... ik ben het maar. Ze schrikken vaak nog harder dan een levend mens zou doen als ze oog in oog komen te staan met een geest. Misschien is het je man wel die je zo erg mist, of je lievelingsopa....Het is niet hun bedoeling jou te laten schrikken of om je uit je slaap te houden ze zijn er altijd om je iets duidelijk te maken of omdat ze je missen.

 

Maar omdat het voor de meeste mensen niet uit maakt wie of wat het is het is een geest en een geest is eng en die bestaan niet dus...ontkenning in alle opzichten. Ja maar....het kan ook een slechte geest zijn. Ja dat kan ja, er zijn goede en slechte mensen, dat voel je. Bij geesten voel je dit ook, maar je kan niet zuiver voelen of iets goed of slecht is als je bang bent, want angst is een lage trilling en dan is alles eng en eng is slecht dus dan zouden alle geesten slecht zijn....niet echt logisch !

 

Het wordt is tijd dat we dat drama en horror verhaal der geesten de wereld uit helpen, en deze geesten is gaan zien als mensen zonder lichaam. Of hij dan een goede of slechte ziel is dat doet er niet toe, als je buurman ongevraagd in je huis staat stuur je hem ook weg, en zo werkt dat ook met de omgang van deze overleden mensen. Het respect en begrip wat een normaal mens heeft in het leven voor zijn medemens, dit begrip mag je meenemen naar de geestenwereld want het is precies hetzelfde. Staat hun gedrag of aanwezigheid jou niet aan dan zeg je dr wat van, je kan een compromis sluiten en afspraken maken, want ze begrijpen je maar al te goed, het zijn nog steeds `mensen`alleen dan zonder lichaam. Vaak lachen ze zich rot als mensen als een gek gaan rondrennen als ze een geest waarnemen, wat zou jij doen ? Als levend mens heb je een lichaam en door dit lichaam zijn wij altijd sterker dan een geest omdat deze alleen nog een ziel heeft, zullen zij ons altijd gehoorzamen, ook al zijn sommige eigenwijs, de aanhouder wint. Je wordt zwakker als een geest als je bang bent, dat kan je zien als een zwakke plek, en daar profiteren ze ook van.

 

Omdat ik weet dat het contact tussen hemel en aarde net zo makkelijk is dan met iemand bellen, ben ik ook van meming dat het goed zou zijn als mensen zich meer openstellen voor deze overleden onzichtbare mensen en hun de kans geven om toch nog deel uit te kunnen maken van ons Aardse leven en ze kunnen je begeleiden maar ook behoeden voor grove fouten die je misschien kan maken. Hoe dan ook ze zijn een aanwinst in ons aardse bestaan.

 

De eindeloze discussie of ze wel of niet bestaan sja dat is aan jezelf, heb je al iets mogen ervaren dan ben je gezegend met een mooie ervaring en ga vanuit die liefde en dat gevoel er wat meer voor open staan en ga ontdekken wat er nog meer mogelijk is in deze samenwerking. Heb je een nare ervaring dan is dit waarschijnlijk de weerspiegeling van je eigen angst, heb je nog niks gezien of ervaren dan kan er nog een hele wereld voor je open gaan.

 

Het onbekende is ons dus niet altijd onbekend als het over geesten gaat 80% is vaak toch gewoon familie. Ook al was er haat en nijd voor het overlijden of misschien was deze persoon niet eerlijk in zijn leven, boven is alles weer normaal en gezuiverd en zij zullen dan soms ook heel anders aanvoelen of doorkomen omdat ze een zuivere energie bij zich hebben als ze boven geweest zijn.

 

Mocht je een onverklaarbare ervaring krijgen en je bent bang dat het misschien iets slechts kan zijn dan kan je meteen uitspreken, als dit iets kwaads is verlaat dan nu me huis,. of vertrek naar het licht, misschien stelt dit je wat gerust, dan hebben we die misschien wel stoute geesten de deur gewezen en kunnen we openstaan voor het contact met deze persoon die jou nodig heeft om naar het licht te kunnen of om je iets moois mee te geven.Mocht je contact willen maken met een overleden dierbare noem deze altijd even bij naam, en doe dit nogmaals niet als je angst hebt.

 

Als jij deze geestenwereld kan accepteren en kan leren begrijpen dan zien zij dat als een samenwerking en ze zullen je dan ook in andere dingen tegemoet komen om jou steeds meer vertrouwen en inzichten te geven wat er allemaal mogelijk is met deze contacten.

 

Als jij een geest kan zien als je medemens dan is de samenwerking al begonnen en zal er een nieuwe wereld voor je open gaan en zo zal je ook jou begrippen en wijsheid weer doorgeven aan jou medemens ! Het is NU de tijd om contact te maken met alles wat ons (on)bekend is en daarmee te gaan samenwerken, dus mag dit een oproep zijn voor alle nog sceptische, niet gelovige mensen op de aarde. Kijk met gevoel en beoordeel niet met je verstand.

 

Ik wens jullie veel mooie contacten !

 

Liefs Mystica

 

Voor vragen of opmerkingen over dit onderwerp

klik HIER

Laatst aangepast op dinsdag, 31 mei 2011 14:00
 
Home Nieuws Paranormaal/Spiritueel Contact met Overledenen !

Copyright - 2010 - 2014 - Geesten in Huis

Website versie: Stable 1.5.9